ترشِ شامی گیلانی
25 آذر 1404 توسط دهقان
ترشِ شامی گیلانی
یکی از غذاهای مورد علاقم😍
رسپی:
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
جعفری خورد شده ۳ قاشق غ
نمک
فلفل
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غ
آبغوره نصف فنجان
جعفری را خورد کنید ، پیاز را رنده و آبش را بگیرید و به گوشت اضافه کنید با نمک و فلفل ۵ دقیقه ورز بدید.
در تابه به اندازه دلخواه سرخ کنید.
برای سس این غذا رب گوجه فرنگی را در تابه تفت بدید،تا بوی خامی رب از بین برود.
کمی نمک و فلفل و آبغوره اضافه کنید و در نهایت مقداری آب و اجازه بدید کمی جوش بیاید ،حالا نوبت اضافه کردن شامی ها به سس است با شعله ملایم نیم ساعت قل بخورد تا هم شامی ها بپزند و هم طعم ترشی به خود بگیرند.
به دلخواه میتوانید گوجه داخل خورشت بریزید.
و اگه تمایل به ترشی ندارید ،آبغوره نریزید ولی اسم این غذا ترشِ شامی است😉