معاون فرهنگی نوشهر

معاون فرهنگی نوشهر

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

ترشِ شامی گیلانی

25 آذر 1404 توسط دهقان

ترشِ شامی گیلانی
یکی از غذاهای مورد علاقم😍

رسپی:
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
جعفری خورد شده ۳ قاشق غ
نمک
فلفل
رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غ
آبغوره نصف فنجان

جعفری را خورد کنید ، پیاز را رنده و آبش را بگیرید و به گوشت اضافه کنید با نمک و فلفل ۵ دقیقه ورز بدید.
در تابه به اندازه دلخواه سرخ کنید.
برای سس این غذا رب گوجه فرنگی را در تابه تفت بدید،تا بوی خامی رب از بین برود.
کمی نمک و فلفل و آبغوره اضافه کنید و در نهایت مقداری آب و اجازه بدید کمی جوش بیاید ،حالا نوبت اضافه کردن شامی ها به سس است با شعله ملایم نیم ساعت قل بخورد تا هم شامی ها بپزند و هم طعم ترشی به خود بگیرند.
به دلخواه میتوانید گوجه داخل خورشت بریزید.
و اگه تمایل به ترشی ندارید ،آبغوره نریزید ولی اسم این غذا ترشِ شامی است😉

 

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

معاون فرهنگی نوشهر

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس